Születésnapi újság Születésnapi újság

Születésnapi Újság


A szolgáltatás – valamelyest eltérő feltételekkel – a helyszínen és online is igénybe vehető.

ONLINE MEGRENDELÉS

A különleges és egyedi születésnapi ajándékot a fenti linkre kattintva megjelenő űrlap kitöltésével rendelheti meg – egy adott napon, illetve valamely időszakban megjelent újságok, folyóiratok oldalaiból. Sikeres megrendeléséről automatikus visszaigazolást kap az Ön által megadott e-mail-címre.

Az összeállítást munkatársunk készíti el az Ön által megadott információk alapján, amit telefonos egyeztetés után pontosítunk.

A Születésnapi Újság füzetes formában, karton borítással készül a kiválasztott színben és mintával. A kiadvány ára terjedelemtől függően 5000, 7000, illetve 9000 Ft. (Postai küldeményként: + 2000 Ft)

A fizetés – az egyeztetés után – átutalással történik a Somogyi-könyvtár bankszámlaszámára: 12067008-00103054-00100008. A megjegyzés rovatba kérjük, írja be: Születésnapi újság. A kész újság az összeg számlára érkezésétől számítva 10 nap múlva vehető át a központi könyvtár 3. emeletén.

Ízelítő a kiadványhoz felhasználható újságokból, folyóiratokból

 

A képen: Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, a magyar férfi kézilabda-válogatott volt szövetségi kapitánya – a könyvtárunkban készült Születésnapi Újsággal


Személyes megrendelés: a Dóm téri központi könyvtár 3. emeletén

Látogatóink digitális másolatot rendelhetnek  egy adott napon, illetve valamely időszakban megjelent újságokból, folyóiratokból. Az így készült lapszám vagy válogatás különleges és egyedi születésnapi ajándék lehet egy családtagnak, barátnak. Az ünnepelt ízelítőt kaphat születésnapja, pl. 1933. február 15. híreiből, eseményeiből vagy felidézheti a kor hangulatát. A megrendelő kérésére saját fényképet vagy "gólyahírt" helyezünk el a korabeli újságlapon.


A Születésnapi Újság füzetes formában készül a megrendelő által kiválasztott színben és mintával. A kiválasztás és megrendelés a 3. emeleti tájékoztató pultnál történik. Ugyanitt vehető át a megegyezés szerinti időpontban az elkészült lapszám, melyért fizetni a földszinti adminisztrációban lehet.
A fizetendő összeg 3.200 Ft + a digitális másolat ára, ami 1950 után megjelent Csongrád-Csanád megyei lapokból 100 Ft, egyéb újságokból és folyóiratokból 200 Ft, illetve színesben nyomtatva egységesen 300 Ft oldalanként.
Az ünnepi lapszám elkészítését 10 napos határidővel vállaljuk.

A minták a kiválasztott kartonnak megfelelően más színárnyalatban is kérhetők.
Átlagos (0 Szavazatok)

Kronológia Kronológia

Kronológia

A Somogyi-könyvtár történetének rövid áttekintése –  időrendben kiemelve a  legfontosabb eseményeket

Tovább...

A gyűjtemény

Vasváry-gyűjtemény

Vasváry Ödön református lelkész, az amerikai magyarság történetének kutatója, 1972. május 16-án Washingtonban kelt adománylevelében szülővárosa könyvtárára hagyta nagyértékű gyűjteményét.

Tovább...

Somogyi Alapítvány Somogyi Alapítvány

Somogyi Alapítvány

 

A Szegedi Somogyi-könyvtárért Közhasznú Alapítvány tevékenysége tudományos, kutatási, kulturális és oktatási célokat szolgál.
 

Tovább...

Képek a könyvtárról