Fórum Fórum

Vissza

Luxushotel Hanoi

Luxushotel Hanoi
Válasz
2019.10.24. 5:36
Luxushotel Hanoi központjában
Központi elhelyezkedésű Hotel, a Hanoi szívében lévő legforgalmassabb bevásárló és szórakoztató negyedében. A Metropole Legend Hotel Hanoi tökéletes választás mind a szabadidős vendégek, mind pedig az üzleti utazók számára. Különféle szolgáltatások közül válogathat, miután végez egy hosszú megbeszéléssel, vagy városnézéssel. A hotelhez pazar kert és medence tartozik, amely egyedi hangulatot hoz létre a belvárosban.
A szálloda számos szolgáltatásával kínál kellemes kikapcsolódást, úgy mint a törökfürdő, fitneszközpont, valamint a különféle masszázs- és testápolási kezelések.
A szállodához 3 étterem tartozik, melyekben európai, svédasztalos reggelit, modern thai ételeket és egész napos étkezést kínálnak.

A Maldív történelem: Ókor és Középkor
A Malé szigetén lévő Nemzeti Múzeum kiállítására belépve először a Maldív-szigetek ókori és középkori történelmével ismerkedhetünk meg, a földszinti galériában.
Fegyverek, vallási erekjék, és külömböző háztartási termékek állnak a kiállítás középpontjában, valamint a Maldív-szigeteki iszlámra való megemlékezés jegyébenelkészített, és kiállított faragott műtárgyak.
Újkor, és napjaink a Maldív-szigeteken
Az emeleti kiállításon az újkori Maldív-szigeteket bemutatni hivatott műtárgyakat találunk, úgy mint több díjat is elnyert, híres maldív típusú lakkozású, és antikolt tárgyak, az első maldív-szigeteki gramofon, néhány régi telefon, illetve egy hatalmas, mai szemmel nézve hihetetlen számítógép. Ugyancsak itt található a híres Quirkier emlékgyűjtemény, melynek egyik legszebb darabja a közel 6m hosszú, nagyon ritka Longman bálna csontváza. Sajnos a közelmúltban , 2002-ben betörtek a múzeumba, és több műtárgy mellett  mintegy 30 ősi buddhista korall kőfaragványt tettek tönkre, pusztítottak el. Nyítvatartás: délelőtt 10, és délután 5 óra között Vasárnaptól Csütörtökig.
Source: Đặt khách sạn
0 (0 Szavazatok)